Aan de Laanweg 1 te Roodeschool, in de voormalige Openbare Lagere School uit 1929, bevindt zich LITI Galerie, waar u mijn werk kunt zien en het werk van Linda Bouter, mijn dochter. Tevens kunt bent u van harte welkom in het keramiek-atelier op datzelfde adres.

De galerie is lang en hoog en relatief smal, maar biedt toch voldoende ruimte en gelegenheid om veel werk op te hangen en neer te zetten. Er zijn abstracte keramische werken te zien van mij, van Linda keramisch werk , schilderijen, zowel olieverf op doek als acryl op doek en paneel, gecombineerd werk waarin keramiek op paneel combineerd wordt met acryl, hout, leer, doek, lood, etc. Daarnaast zijn er de borden-sets en de tapas -sets van LB design, allemaal uniek en speciaal samengesteld en geglazuurd. Van de bordensets bestaat maar 1 uniek paar in een kleur. Alle sets hebben een eigen naam en bestaan uit 2 borden, 2 kommen, 2 servetringen met katoenen servetten. De set zit in een luxe doos verpakt. De tapas-sets zijn er in verschillende kleuren en met een verschillend aantal kommen en bakjes.

In het keramiek-atelier staat een oven, een klei-pers , een draaischijf en een spuitcabineen is er allerhande handgereedschap aanwezig. U kunt daar het werk in wording zien, wat altijd wel leuk is. In de oude schoolkasten staan materialen en de urnencollectie, die we zelf ontworpen hebben. Het is een mooi hoog lokaal en bijna nog in originele staat. Het is er licht en doet altijd fijn aan om er te werken.